Monday, February 8, 2010

pe yang nak dipostkan eh????

sory to say coz i've been a long time not to update my blog. i'm quit busy. i don't know how to explain what i feel today n before this..

nape aku terasa diriku telah ditipu, didusta, ditikam dari belakang, dipermainkan, di segala2nya.. kenapakah aku tidak boleh merasai kebahagiaan dengan orang yang meera sayang.. adakah meera sememangnya telah ditakdirkan untuk tidak merasa bahagia.. kecewa sangat =( kenapa begini akhirnya setelah kasih sayang yang disemai semakin dalam sanubari hatiku.. antara dua yang mana satukah pilihan hatimu atau akukah penyebabnya.. tapi jika aku kenapa dia munculkan diri memberi sinar harapan kebahagiaan yang sering aku idamkan.. kenapa???

apa yang patut aku buat.. adakah aku perlu undur diri sahaja atau aku perlu perjuangkan hak aku.. tapi aku percaya bukan diriku yang menang kerana aku bukanlah manusia sempurna yang didambakan olehnya.. aku hanyalah seorang wanita yang tiada apa2.. siapakah aku dihatimu??

kalau beginilah kehidupannya tidak aku menjerumuskan diri dalam lembah ini tapi aku pun ingin disayangi dikasihi..

adakah aku diberi kesempatan untuk merasainya? sempatkah aku menikmatinya? masih adakah aku di sini untuk mengecapi kebahagiaan itu?

moga2 aku tabah menghadapinya dalam penderitaan yang aku rasai.. terima kasih atas segala kegembiraan kebahagiaan yang telah diberikan padaku.. walupun sedikit sudah cukup ku menikmatinya dan akan ku ingat hingga akhirnya.

___________________________________________

p/s : terlebih sudah jiwaku meronta2.. tangis dalam diam2 sudah.. simpan dalam hati biar menjadi batu.. sekeras hatiku


No comments: